Welkom aan boord

Als software consultant wil je niet kiezen voor doorsnee. In plaats daarvan streef je liever elke dag naar het creëren van echte impact. Door je kennis en talenten in te zetten in gevarieerde en uitdagende omgevingen bijvoorbeeld. En dat hebben we bij AllPhi goed begrepen. Bij ons kies je daarom niet zomaar voor een job, wel voor de ontwikkeling van jezelf en je passie voor technologie.

Na het behalen van mijn diploma ging ik op zoek naar een sterkere basis om met meer vertrouwen te kunnen starten in een job als software developer. Hierbij heeft AllPhi mij geholpen.

Joppe Peeters , Software Consultant Westerlo
Nog voor je start als consultant

Opdrachtprofiel afgestemd op jou

De kogel is door de kerk: je start als software consultant bij AllPhi. En je bent meer dan welkom. Dat tonen we je graag met een welkomstpakket waarmee je meteen een frisse start neemt. Kwestie van je al te laten proeven van de AllPhi vibe.

Administratie – ook daar maken we graag meteen werk van. Vooral je opdrachtprofiel vinden we uiterst belangrijk. Op basis van dit profiel zorgen we immers voor een mooie match tussen je interesses en boeiende opdrachten bij onze klanten. Bovendien krijg je de unieke kans om je carrière af te stemmen op je eigen levensritme, verwachtingen en ambities. You are in control. Beloofd.

First day @ the office

Een warm onthaal

Het is zover: de eerste werkdag bij AllPhi. Spannend? Waarschijnlijk wel. Maar je zal je snel thuis voelen. Het Regional Unit Team zorgt voor een warm welkom en dompelt je meteen onder in de AllPhi community. Je ontdekt onze structuur en leert wie wie is.

Samen regelen jullie ook enkele praktische zaken. Verder zorgen we voor een laptop en bijhorend materiaal waarmee je meteen aan de slag kan. We zetten ook een bedrijfswagen voor je klaar op onze parking.

Een warme groep collega's

Maak kennis met jouw team

Op je eerste werkdag ontmoet je de collega’s die op kantoor aanwezig zijn en krijg je de tijd om je draai te vinden binnen AllPhi. Tijdens de eerste weken na je start plannen we meetings voor je in met het Administration & Marketing team en de CEO en CFO. Zo weet je meteen bij wie je terecht kan binnen onze organisatie.

Je collega consultants leer je kennen op de vele events die we organiseren. Nooit verplicht om er aanwezig te zijn, wel altijd meer dan welkom. Plezier verzekerd.

En nu?

Onboarding? Check. Maar daar stopt het niet. Samen stippelen we een route uit die naadloos aansluit bij jou en je groeitraject.

Solliciteren?

Kies niet voor doorsnee. Streef in plaats daarvan elke dag naar het creëren van echte impact.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset