Samen sterk

Je collega’s zijn nooit ver weg. Nu, het klopt wel. We werken allemaal aan onze individuele doelen en aan die van onze klanten. Toch bieden we bij AllPhi altijd een solide thuisbasis voor onze consultants. Groeien doe je namelijk niet alleen.

Een divers team van consultants

Je komt terecht in een gedreven team van software consultants. Elk met hun eigen ervaringen en unieke achtergrond, maar met gedeelde waarden die naadloos aansluiten bij die van AllPhi: authenticiteit, betrokkenheid en empowerment. Het maakt dat jullie elkaar ongedwongen inspireren en samen groeien in jullie rol als consultant.

Gedragen door het AllPhi overhead team

Als softwaredeveloper werk je vaak inhouse bij de klant. Betekent niet dat we je zomaar loslaten. Technische of praktische ondersteuning – het overhead team ontzorgt je optimaal.

Regional Unit Team Thumb

Regional Unit Team

Technische ondersteuning & begeleiding op het vlak van soft skills.
Elke vestiging van AllPhi heeft een Regional Unit Team dat bestaat uit de Regional Unit Coach en de Regional Unit Coordinator. De Coordinator staat in voor jouw opvolging en de regeling van de eerder praktische zaken. De coach zorgt voor jouw technologische begeleiding.  Zij zijn jouw aanspreekpunt. Jouw leidinggevenden zijn de CEO en CFO.  Je kan ook bij hen terecht met al je vragen.

Sales team Thumb

Sales team

Op zoek naar opdrachten die bij onze consultants passen. Het Sales Team legt voortdurend contacten met bedrijven om zo hun noden en uitdagingen op het vlak van softwareontwikkeling te capteren. Een onmisbaar team, want hun zoektocht is naast het opdrachtprofiel hét startpunt voor de Regional Unit Team om onze consultants en opdrachten met elkaar te matchen.

A&M Team Thumb

A&M Team

Een overkoepelend team als steunpilaar voor consultants, het Regional Unit Team en het Sales Team. Het Administration & Marketing Team onderscheidt zich van deze andere teams doordat ze niet regiogebonden zijn. Bovendien is dit 4-koppige team de steunpilaar van onze consultants en de Regional Units. Finance, payroll, fleet & facility, marketing, legal, administratie en meer – ze zijn van alle markten thuis.

En nu?

Onboarding? Check. Maar daar stopt het niet. Samen stippelen we een route uit die geruisloos aansluit bij jou en je groeitraject.

Welkom in het AllPhi team

Bekijk al onze vacatures
Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset