Ontwikkel & groei
bij AllPhi

Je hebt een duidelijke ambitie: je groeikansen optimaal benutten om zowel als consultant als op technologisch vlak hoge toppen te scheren. Bij AllPhi zit je alvast op de juiste plek, want onze werking draait 100% rond onze software developers.

Opdrachtprofiel als basis van je carrière

In je opdrachtprofiel noteren we je technologische keuzes, je ideale werkomgeving en je voorkeurregio, aangevuld met hoe doorslaggevend die aspecten zijn voor je carrière als consultant. Vervolgens gaan we op zoek naar opdrachten die voldoen aan je profiel.

Heb je na verloop van tijd andere noden? Tijdens de opvolgmomenten sturen we je opdrachtprofiel eenvoudig bij. Zo blijft je carrière in balans en heb je alle kansen om optimaal te groeien.

AllPhi Academy

Levenslang leren – inspiratie en kennis die je ambities helpen waarmaken.

Externe opleidingen

Als software consultant krijg je elke jaar 5 studiepunten om zowel technologische als niet technologische opleidingen naar keuze te volgen. Steeds in functie van je persoonlijke ontwikkeling.

Interne opleidingen

En ook intern organiseren we opleidingen voor jou, onze software consultant. Bijvoorbeeld wanneer externe trainingen niet alle noden dekken. Kwestie van non-stop te blijven bijleren op technologisch vlak. Het past perfect binnen onze waarde om gepassioneerd kennis te delen.

Technologische ondersteuning

Jouw Regional Consultant Coach, komt zelf uit de praktijk en begrijpt als geen ander tegen welke uitdagingen een software consultant aanloopt. Handig om op zo’n vat vol kennis te kunnen rekenen.

Starten zonder ervaring

AllPhi biedt je als startende consultant een diepgaande opleiding van 3 maanden, gekoppeld aan een stage van 1 maand. Zo heb je nadien de kennis en het zelfvertrouwen om verder te bouwen aan je carrière.

Op interview als een pro

Nieuwe opdracht in het vizier? Toon tijdens een gesprek bij de klant wat je in huis hebt. Maar eerst sleutelen we samen aan je interview skills, zodat je vlot je cv toelicht en je technische kennis etaleert.

Meerdere opvolgmomenten per jaar...

Persoonlijke groei stellen we voorop bij AllPhi. Daarom plannen we minimaal 3 opvolgmomenten per jaar in, waarin je in gesprek gaat met jouw Regional Unit Team( coördinator en technische coach). Onze manier om de vinger aan de pols te houden en iedereen te blijven uitdagen in hun ontwikkeling.

...om jouw groei te realiseren

Tijdens zo’n opvolgmoment schaven we samen zowel je hard skills als soft skills bij. En we leggen je huidige opdracht onder de microscoop. Is er feedback van klanten en hoe kunnen we daarop inspelen? Heb je bovendien bezorgdheden en bedenkingen of ben je net wel heel enthousiast over je opdracht? Hét vertrekpunt om samen te kijken naar de groei die je op korte en lange termijn wil realiseren en om te checken of je opdrachtprofiel nog up-to-date is. Een solide opvolging met een duidelijk doel voor ogen: je optimaal begeleiden naar het ideale traject voor jou.

Mijn eerste jaar AllPhi

Door Jeroen
Mijn persoonlijke ambitie in het overstappen naar IT was om meer voldoening uit mijn job te halen. Ik kan intussen met plezier zeggen dat ik die voldoening heb gevonden en daarvoor ben ik AllPhi dankbaar. Daarom deel ik nu na mijn eerste jaar AllPhi, in deze blog, mijn verhaal.
Mijn eerste jaar AllPhi Thumb

Waaier aan opdrachten

Bij AllPhi hebben we niet alleen pure developers, maar wel ontwikkelaars met een ruim interesseveld. Van team- of techlead over architect tot DevOps expert. We zoeken steeds naar een uitgebreid gamma aan opdrachten om te matchen met jouw opdrachtprofiel.


Technologie

Bij AllPhi kiezen we er bewust voor om ons te specialiseren in en rond Microsoft .NET, met uitbreiding naar JavaScript Frameworks, voor de ontwikkeling van zowel web-based als native applicaties. De ultieme kans voor jou om in die technologieën te groeien.

Sectoren

We beseffen dat het bouwen van applicaties in verschillende sectoren, zoals bouw, logistiek en finance, om een volledig andere benadering vraagt. Omdat niet iedereen met elke sector matcht, krijg je de mogelijkheid om te ontdekken welke branche het beste bij je past.

Onze klanten

We werken enkel rechtstreeks samen met klanten, waardoor we hen door en door kennen. Een meerwaarde in onze zoektocht naar dé opdracht voor jou. Bovendien zorgen de korte communicatielijnen met de klant ervoor dat feedback op je prestaties als consultant steeds tot bij jou geraakt. Opnieuw een mooie gelegenheid om te groeien in je carrière.

Solliciteren?

Kies niet voor doorsnee. Streef ernaar om echte impact te creëren op je eigen tempo en manier.

Klaar om te groeien?

Bij AllPhi doen we dat samen. Jij krijgt alle kansen om je te ontplooien als consultant, je collega’s moedigen je aan en enabelen je.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset