Authentieke & versterkende cultuur

De AllPhi cultuur is er een met een gouden randje – al zeggen we het zelf. Een plek waar betrokkenheid en shared ownership de rode draad vormen. Aangevuld met een honger naar kennis en plezier.

Onze cultuur in 5 waarden

Wat die AllPhi cultuur dan precies inhoudt? Een warme, inspirerende omgeving die we makkelijk herleiden tot deze 5 waarden.

Authentiek

Bij AllPhi zeggen we graag waar het op staat. Eerlijkheid en transparantie boosten het onderlinge vertrouwen en dat werpt zo z’n vruchten af.

Betrokken

De betrokkenheid van onze ondersteunende teams is groot. Daardoor stippelen jullie samen moeiteloos een carrière op maat van je wensen uit.

Empowered

Samen creëren we een inspirerende omgeving waarin elke collega zich thuis voelt en waarin persoonlijke groei en voldoening hand in hand gaan.

Gepassioneerd

Een gedeelde passie voor technologie drijft ons om elkaar te ondersteunen en voortdurend bij te leren. Zo vinden we steevast de juiste oplossing voor de klant.

Fun-loving

Hoofd uit, hart aan. Moet kunnen. We combineren uitdagende opdrachten met een flinke dosis plezier. Tijdens bedrijfsactiviteiten, maar ook tijdens het werk.

Expertise delen

Ervaringen en kennis delen vinden we belangrijk. Het houdt je als consultant scherp. Dé manier ook om onze consultants met elkaar in contact te brengen en te tonen wie waar sterk in is. Onze ‘Lightning Talks’ zijn daar het ultieme voorbeeld van. Gedurende 15 minuten geven consultants een inspirerende talk over een topic naar keuze. Of ze schrijven een blog over een ervaring die ze willen delen met hun collega’s. Zo geven onze consultants elkaar een duwtje in de rug en doen ze elkaar groeien.

Transparantie is key

Elkaar op de hoogte houden van het reilen en zeilen is altijd een meerwaarde: het geeft de betrokkenheid van ons team een boost. Dat doen we bij AllPhi onder meer met onze interactieve personeelsvergaderingen en de Syntax, het magazine voor onze consultants waarin we relevante informatie toelichten. Open en eerlijke communicatie is wat ons typeert. Die transparantie past perfect bij ons streven naar authenticiteit.

Doorgedreven engagement

Onszelf engageren, daar houden we bij AllPhi wel van. Bijvoorbeeld door interne opleidingen aan te bieden. Maar onze missie om talent te laten groeien gaat verder dan dat. Daarom inspireren we toekomstige softwaredevelopers door onder meer gastcolleges te geven in hogescholen, stagetrajecten te begeleiden en opdrachten voor studenten uit te schrijven. En dat doen we met een mooi doel voor ogen: toekomstige generaties IT’ers warm maken voor softwareontwikkeling.

Mijn eerste jaar AllPhi

Door Jeroen
Mijn persoonlijke ambitie in het overstappen naar IT was om meer voldoening uit mijn job te halen. Ik kan intussen met plezier zeggen dat ik die voldoening heb gevonden en daarvoor ben ik AllPhi dankbaar. Daarom deel ik nu na mijn eerste jaar AllPhi, in deze blog, mijn verhaal.
Mijn eerste jaar AllPhi Thumb

Een flinke dosis plezier

Altijd maar presteren zonder aandacht te schenken aan plezier, dat blijft niet duren. Daarom organiseren we bij AllPhi een waaier aan activiteiten om het communitygevoel te stimuleren. Niet zomaar een nieuwjaarsreceptie of teambuilding. Wel events om u tegen te zeggen, zoals een familiedag of een themapersoneelsfeest mét overnachting. Allemaal zonder verplichting, enkel als jij er zin in hebt. Je leert er je collega’s goed kennen en jullie kunnen er oprecht met elkaar verbinden. Het bevestigt dat AllPhi je een veilige thuishaven biedt.

Het plezante aan AllPhi activiteiten is dat ze zo informeel en familiaal zijn. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Het is een groep gelijkgezinden waarin ik mij alvast helemaal thuis voel.

Werner Goossens , Software Consultant Westerlo

Voor mij is AllPhi een jonge en dynamische werk-familie, waar mensen gewaardeerd worden en talent gekoesterd.

Jens Delannoy , Software Consultant Gent

Welkom in de AllPhi community

Dompel je onder in een warm consultancybedrijf waar expertise, engagement en plezier geruisloos in elkaar overvloeien

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset