Faciliteer je mee?

Onze missie is uiterst rechtlijnig: developers enabelen om hen zo te helpen groeien als consultant en op technologisch vlak. Om die belofte waar te maken, hebben we een sterk team nodig dat hen optimaal ondersteunt. Iets voor jou? Welkom in het overhead team van AllPhi.

Het zijn de kleine menselijke gestes vanuit AllPhi die maken dat ik mij geen nummer voel. Je voelt hier als consultant een grote dosis menselijkheid.

Johan Van den Eynde , Software Consultant Westerlo

Overhead team

Bij AllPhi geven we onze softwaredevelopers alle groeikansen, zodat ze kunnen streven naar een carrière die volledig aansluit bij hun ambities. Daarom staat het overhead team elke dag paraat om hen met de juiste technische en praktische ondersteuning te ontzorgen. En daar krijgen ze tonnen energie van.

Regional Unit Team Thumb

Regional Unit Team

Technische ondersteuning & begeleiding op het vlak van soft skills.
Elke vestiging van AllPhi heeft een Regional Unit Team dat bestaat uit de Regional Unit Coach en de Regional Unit Coordinator. De Coordinator staat in voor jouw opvolging en de regeling van de eerder praktische zaken. De coach zorgt voor jouw technologische begeleiding.  Zij zijn jouw aanspreekpunt. Jouw leidinggevenden zijn de CEO en CFO.  Je kan ook bij hen terecht met al je vragen.

Sales Team Thumb

Sales Team

Op zoek naar opdrachten die bij onze consultants passen. Het Sales Team legt voortdurend contacten met bedrijven om zo hun noden en uitdagingen op het vlak van softwareontwikkeling te capteren. Een onmisbaar team, want hun zoektocht is naast het opdrachtprofiel hét startpunt voor de Regional Unit Team om onze consultants en opdrachten met elkaar te matchen.

A&M Team Thumb

A&M Team

Een overkoepelend team als steunpilaar voor consultants, het Regional Unit Team en het Sales Team. Het Administration & Marketing Team onderscheidt zich van deze andere teams doordat ze niet regiogebonden zijn. Bovendien is dit 4-koppige team de steunpilaar van onze consultants en de Regional Units. Finance, payroll, fleet & facility, marketing, legal, administratie en meer – ze zijn van alle markten thuis.

Solliciteren?

Kies niet voor doorsnee. Streef ernaar om echte impact te creëren op je eigen tempo en manier.

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset