In 5 stappen solliciteren bij AllPhi

Als software consultant werk je graag in een uitdagende omgeving aan opdrachten die naadloos aansluiten bij je ambities en wensen. Ondersteund bovendien door een warm team, zodat je optimaal kan groeien op jouw tempo. Voor minder ga je niet. En gelijk heb je. Welkom bij AllPhi.

Van eerste ontmoeting tot AllPhi consultant

Kies je voor een carrière als software consultant bij AllPhi? We nemen je graag mee in ons sollicitatietraject.

Eerste contact

Aangename kennismaking

Bij AllPhi aan je carrière bouwen? Er is nog plaats voor jou. Want softwaredevelopers optimaal begeleiden in hun groeiproces, dat is onze missie. Daarom is onze Talent Acquisition Coordinator vaak spontaan op zoek naar talent. Zet gerust ook zelf de eerste stap door bij ons te solliciteren, we zien je graag komen.

Sollicitatiegesprek

Even aftoetsen

We nodigen je uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek met de coördinator. De ultieme gelegenheid voor jou om af te tasten of AllPhi je kan bieden wat je nodig hebt. En ook wij checken graag in welke mate jij matcht met ons en waarom jij voor AllPhi kiest. Het is immers belangrijk om te bekijken of onze verwachtingen in lijn liggen met die van jou.

Technologische & Persoonlijke matching

Startpunt van je groei

Yes, de eerste klik is er, maar matchen we ook écht? Om daarop zowel voor jou als voor ons een antwoord te kunnen bieden, gaan we na in welke mate we bij elkaar passen, zowel op technologisch vlak als qua persoonlijkheid. Deze stap, die eventueel gepaard gaat met een persoonlijkheidstest, geeft ons beiden inzichten om met overtuiging voor elkaar te kunnen kiezen. Na deze matching hebben we een vertrekpunt om te werken aan je ontwikkeling. Dé start van je groei bij AllPhi.

Interview

Maak kennis met je Regional Unit Team

Na een succesvolle persoonlijkheids- en technologische test kom je een tweede keer op gesprek. Samen met de Regional Consultant Coach, die een bewezen trackrecord heeft in jouw vakgebied, neem je je technologische skills onder de loep. De Regional Consultant Coordinator toetst nogmaals jouw verwachtingen af om zeker te zijn dat we achteraf niet voor verrasingen komen te staan. Flexibiliteit is belangrijk als consultant maar is ook een ruim begrip. We maken het daarom graag zo concreet mogelijk. Ook je wensen en ambities bespreek je uitebreid met de Coordinator en de Coach, want een mooie carrière op maat start met het bepalen van concrete doelen.

Aanbod

Samen tot een akkoord

Jij overtuigd van ons en wij van jou? We overlopen samen de voorwaarden en ons aanbod, zodat je niet met vragen blijft zitten. Is alles duidelijk en heb je geen bemerkingen meer, laat ons dan samen tot een akkoord komen. Op naar je eerste werkdag!

Welkom in het AllPhi team

Bekijk al onze vacatures
Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset