Software als resultaat van inzet en betrokkenheid

Je zoekt een manier om je bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren? Liefst 100 % op maat van de noden en uitdagingen van je onderneming? En als het even kan gekoppeld aan een langetermijnsamenwerking met gemotiveerde consultants? Bij AllPhi zit je alvast goed.

De AllPhi flow

Om de efficiëntie van je onderneming te boosten, gaan we uiterst secuur te werk.

  • Je noden identificeren & je uitdagingen in kaart brengen

  • Interne matching op basis van je wensen & de profielen van onze consultants

  • Feedbackmomenten voor een optimale opvolging van de samenwerking

Jouw voordelen

AllPhi is actief in heel België en heeft meer dan 100 ervaren softwaredevelopers met een uitgebreid gamma aan specialisaties in huis. Jouw noden en uitdagingen binnen een continu veranderende digitale wereld begrijpen, daar begint het voor ons mee. Dit zijn alvast enkele redenen om voor ons te kiezen:


Technologische keuzes

AllPhi maakt duidelijke keuzes en kan door technologische specialisatie het verschil maken, zowel in backend als frontend. Onze techstack gaat van Microsoft .NET, Azure tot expertise in Javascript Frameworks, databases en architectuur.

Transparante communicatie

Een rechtstreekse samenwerking tussen jou en AllPhi garandeert korte communicatielijnen en een maximaal inlevingsvermogen in je business.

Gemotiveerde consultants

Door opdrachten te kiezen in functie van onze consultants creëren we een intrinsieke motivatie om met veel goesting en matchende interesses de uitdaging aan te gaan.

Samenwerken in 4 formules

Managed Services

Wil je volledig "ontzorgd" worden? Sinds 2023 hebben we als organisatie voldoende schaal en maturiteit om ook deze dienst aan te bieden. Na een periode van grondige kennisoverdracht, afstemming van verwachtingen en het maken van goede afspraken, neemt AllPhi het onderhoud en de verdere ontwikkeling van jouw applicatie(s) over.

We staan in voor het onderzoeken en oplossen van bugfixes, updates maar even goed uitbreidingen van functionaliteit. Zonder in te boeten op reactiesnelheid en kwaliteit van de geleverde service.

Maar met als voordeel dat jouw focus (en dat van jouw ontwikkelteam) in lijn kan blijven met de strategische doelen van je organisatie.

Time & Materials

Bij softwareontwikkeling moeten voortdurend keuzes gemaakt worden, beslissingen die liefst in samenspraak met jou als klant gebeuren. Dan is het handig als de consultant effectief in jouw team aanwezig is. Time & materials is daar de perfecte formule voor: de AllPhi consultant versterkt je team op het vlak van softwaredevelopment, terwijl wij enkel de gepresteerde uren in rekening brengen.

Project coaching

Heb je behoefte aan softwaredevelopment, maar weet je niet hoe je dat concreet aanpakt? De juiste technologie kiezen en een sterk developmentteam samenstellen is nochtans cruciaal. AllPhi geeft je graag strategische en technologische ondersteuning bij software projecten. Daarna bekijken we welke rollen onze consultants kunnen invullen volgens het principe van time & materials.

Managed staffing

Graag nog een stap verder dan project coaching? Bij managed staffing gaan we een softwareteam samenstellen en beheren op basis van de uit te voeren taken. We kunnen zowel de developers als een teamlead en techlead aanleveren en we zorgen voor een vlotte begeleiding. Je geeft dus het volledige softwaredevelopment uit handen aan een team dat uitsluitend voor jou werkt.

Samenwerken? Contacteer ons.

Samenwerken? Contacteer ons. Thumb
Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset