Sterke lokale verankering

Naast consultants die op de eerste plaats komen, dragen we ook lokale verankering en een solide regionale werking hoog in het vaandel. Dat resulteert in sublieme locaties verspreid over België, elk met hun eigen unieke twist.

AllPhi Westerlo

Welkom in Westerlo, het kantoor waar het allemaal begon en dus meteen ook het AllPhi hoofdkantoor. Naast onze Regional Unit Westerlo is dit ook de vaste plek van ons A&M-team, onze CFO en CEO, met als kers op de taart het mooie uitzicht over de Kempische vlakte.

  • Modern kantoorgebouw met aparte werkruimtes, flexplekken & development room om samen te werken

  • Makkelijk bereikbaar, vlak aan snelweg E313

  • Voldoende parking, inclusief laadpalen voor elektrische wagens

Adres:
Gebouw 4Wings
Nijverheidsstraat 13 , 2260 Westerlo
+32 (0)14 39 17 50

Het doet me plezier om te zien hoe wij samen met onze regional unit, en bij uitbreiding met iedereen die bij AllPhi werkt, proberen om elke dag ons mission statement waar te maken en onze consultants te laten groeien. Als je bij AllPhi binnenstapt, merk je overigens dat work & pleasure uitermate goed samengaan.

Dimitri Goethals , Regional Unit Manager Westerlo

Vanuit alle AllPhi teams zetten we dezelfde mensgerichte waarden dagdagelijks om in de praktijk. En dat is een verrijking. Ook voor mijn commerciële team is het een fijne uitdaging om onze consultantgerichte werking te vertalen naar de businessnoden van onze partners en hun de meerwaarde van onze aanpak te tonen.

Nicolas Lens , Regional Sales Manager Westerlo

AllPhi Gent

In het mooie Gent hebben we een moderne AllPhi stek met aparte werkruimtes en development rooms voor teamwork. Je fiets of auto zet je veilig weg in de ruime fietsenstalling of parking, inclusief laadpalen voor elektrische wagens. En niet te vergeten: de handige ligging stimuleert een goede work-lifebalance:

  • Makkelijk bereikbaar, op 5 minuten rijden van snelwegen E40 en E17

  • Gelegen naast een groene zone, ideaal voor een wandeling tijdens de middagpauze

  • Vlak bij supermarkten om op je terugweg inkopen te doen

Adres:
Axxes Business Park - Gebouw C – verdieping 1
Guldensporenpark 24 , 9820 Merelbeke
+32 (0)9 396 11 30

AllPhi Brussel

Ook in het hart van Europa heeft AllPhi een plek gevonden, meer bepaald in het Onyxgebouw van Park 7. Een modern ingericht kantoor met veel natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de nieuwe fietsostrade die Brussel met Leuven verbindt. En deze locatie heeft nog enkele troeven achter de hand: een groene zone voor sport & ontspanning en een ondergrondse parking met +70 elektrische laadpalen. Een unicum in de regio.

  • Vlak bij Brussel centrum en de luchthaven

  • Makkelijk bereikbaar vanuit Leuven (E40) en Mechelen (E19)

  • Uiterst toegankelijk met het openbaar vervoer

Adres:
Park 7 – Gebouw Onyx
Hermeslaan 9 , 1831 Machelen
+32 (0)14 39 17 50

Cache primary btn default asset Cache primary btn hover asset Cache white btn default asset Cache white btn hover asset