Welkom bij de AllPhi Stories

Een podcast over mensen die iets betekend hebben voor AllPhi. En misschien over wat AllPhi betekend
heeft voor die mensen. Kortom, de allerbeste AllPhi verhalen.

Welkom bij de AllPhi Stories

Een podcast over mensen die iets betekend hebben voor AllPhi. En misschien over wat AllPhi betekend heeft voor die mensen. Kortom, de allerbeste AllPhi verhalen.

Waarom heeft AllPhi een podcast?

In meer dan 10 jaar AllPhi zijn er intussen heel wat mensen die iets betekend hebben voor onze organisatie. In deze podcast gaan we op zoek naar hun verhaal. Wat is hun achtergrond, waar komen ze vandaan? Hoe liep hun traject tot en met of tijdens AllPhi? Zijn ze ooit geconfronteerd met moeilijke periodes? Onze CFO en host, Dorus Schauwaers, gaat met hen open het gesprek aan.

De bedoeling van deze podcast is dus om hun verhalen en dus de beste AllPhi verhalen te brengen. Zowel voor onze collega’s intern als ook naar externen is dit een ideale kans om mensen die dicht bij AllPhi staan op een beter manier te leren kennen. Veel luisterplezier!

Aflevering 4 – Het verhaal van onze eerste AllPhi .NET MVP

met Robbe Van Bael – AllPhi .NET MVP
Maak kennis met Robbe Van Bael, onze eerste .NET MVP. Hij heeft zich in zijn carrière bij AllPhi van jonge, gretige developer ontpopt tot iemand waar AllPhi echt op kan steunen. Benieuwd naar zijn verhaal? Geniet ervan in deze vierde aflevering van de AllPhi Stories.

Aflevering 3 – Een warm hart aan de basis van ons menselijk DNA

met Sédrine Bellens – Personal Coach
Dit is het verhaal van Sédrine Bellens. Zij is van in het begin nauw betrokken bij AllPhi en heeft een grote impact gehad op het menselijk DNA binnen onze organisatie. Benieuwd naar haar verhaal? Geniet van de derde aflevering van de AllPhi Stories.

Aflevering 2 – Het verhaal van 10 jaar AllPhi

met Roel Vaneerdewegh – CEO
De moeilijke eerste jaren en de groeipijnen in de jaren daarna, maar ook hoe doorzetten en ondernemen ons gebracht hebben waar we vandaag zijn. Benieuwd naar het verhaal van 10 jaar AllPhi? Dit verhaal is te beluisteren in onze tweede aflevering van de AllPhi Stories.

Aflevering 1 – Het traject van een gedreven ondernemer

met Roel Vaneerdewegh – CEO
Voor de eerste aflevering konden we maar één iemand uitnodigen en dat is onze oprichter en CEO. Benieuwd naar het persoonlijk verhaal en traject van onze CEO Roel Vaneerdewegh? Geniet van de eerste aflevering van de AllPhi Stories.